sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kakkukoristeita

Tälle viikonlopulle multa pyydettiin pariin kakkuun koristeita ja yksi täytekakku. Ilmeisesti tämä viikonloppu on ollut vilkasta juhlimisen aikaa, sillä yllättäen moni muukin olisi tarvinut kakkua juhliinsa juuri lauantaille, mutta jouduin ajanpuutteen vuoksi kohteliaasti kieltäytymään.

Näitä koristeita valmistaessa mietin mielessäni, että onkohan multa jäänyt lapsuudessa muovailuvahakokeilut niin vähäiseksi, vai mikä siinä näpertämisessä niin koukuttaa. En tiedä mikä siinä on, mutta kyllä mä vaan niin nautin koristeiden väkertämisestä!
Valmistin Leon-nimiselle pojalle ristiäiskakkuun vauvakoristeen. Valmistin pienet siniset Converset ja vanhempien toiveesta niiden kaveriksi samaa sävyä olleen nallen. Ainakin vanhemmat olivat kovin mielissään koristeesta. Pikkuisia sokerimassa-Converseja olen ennenkin tehnyt itse piirtämälläni muotilla, mutta nyt olin osan malleista onnistunut hävittämään jonnekin. Onnekseni löysin Pionilaakson sivuilta valmiin mallin, joten minun ei tarvinut ryhtyä suunnittelemaan muotteja jälleen uudelleen. Käy kurkkaamassa malli ja kokoamisohje täältä.
Tämän lisäksi valmistin vielä Hello-Kitty koristeen pienen tytön syntymäpäiväkakkuun. Miten muuten niinkin yksinkertaisen hahmon, kuin Hello Kittyn kasvot voi saadakin kerta toisen jälkeen niin erinäköisiksi? Tämä oli toinen versio, jonka valmistin. Ensimmäinen joutui roskiin, kun en vain ollut tyytyväinen lopputulokseen.
Ensi viikolle on taas luvassa mukavia näperrys-projekteja. Mutta sitä ennen; tämän sunnuntain aion viettää rennosti ottaen, hyvästä ruuasta ja seurasta nauttien.

Oikein ihanaa sunnuntaita, ja mukavaa alkuviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat ristiäiskoristeet! Nuo tennarit pienoiskoossa ovat aina yhtä söpöt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä, itsekin tykkään noista pikkuruisista tennareista. Voisi joskus yrittää sellaiset Reino-tossutkin tehdä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ❤