perjantai 4. lokakuuta 2013

Tie palomiehen sydämeen käy vatsan kautta

Tänään on vietetty kansallista korvapuustipäivää. Tämän kunniaksi piti näitä herkkuja valmistaa myös töissä. Ensihoitajan työssä ei kuitenkaan ole sanottu, että pullat saisi rauhassa leipoa ja paistaa. Niin kävi nytkin, että ilta kuudelta aloitettu leipominen toi tulosta kymmeneltä illalla, kun aseman keittiön valtasi huumaava tuoreen pullan tuoksu.


Aseman keittiö ei ole varusteltu leivontaan soveltuvin tarvikkein, joten tuli käyttää hieman luovuutta: korvapuustit kaulittiin limsapullolla, ja voideltiin haarukalla. Lisäksi leivinpaperi puuttui, joten pullat paistettiin paljaan pellin päällä. Pahoittelen muuten huonoa kuvanlaatua: kuva on puhelimella heikossa valossa otettu.

Mutta oi, mikä tuoksu koko aseman valtasi! Ja ne hymyt ja kiitokset, joita työkavereilta sai! 

Toivottavasti sinunkin päivä on ollut pullan tuoksuinen! 

6 kommenttia:

 1. Hyvin sovellettu :) Korvapuustit on ihan parhaita! Reilulla maidolla tietty :D

  P.S. Lisäsin sut muuten mun "piireihin" Google+ -profiiliini :)

  Anna, Sokerimuruja-blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit blogissani! Ja juu, olen samaa mieltä kanssasi; itse käytän aina pullaa tehdessä punaista maitoa ja aitoa voita! :)

   Poista
 2. Aina pitää vähän soveltaa :D Ihan vesi herahti kielelle, kun näin korvapuustien kuvan ! NAM ♥ Korvapuustit on ihan parhaita! Oikella voilla ja punaisella maidolla, silloin tulee niin hyvää ♥

  Raita, Postittelijan leipomukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aloin eilen miettimään, jos korvapuusteja hieman soveltaisi. Omena voisi sopia kivasti puustien täytteeksi. Täytyy alkaa suunnittelemaan :)

   Poista
  2. Oijoi, omenapuusteja ! Namnamnam.. ja jos suklaasta tykkää, niin jonkinlainen suklaatäyte voisi olla ihanan makuinen..herkullinen ja mehevä ♥

   Poista
  3. Oi, loistava idea! Kukapa ei suklaasta tykkäisi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ❤