maanantai 19. tammikuuta 2015

Fazer hääkakku-tasting

Pääsin viime viikolla osallistumaan Fazerin hääkakku-tastingin lanseeraustilaisuuteen. Jo kutsusta lähtien odotukset iltaa kohtaan olivat suuret. Aina on ihana päästä maistelemaan muiden tekemiä leivonnaisia omien leipomusten sijaan. Mukaan iltaan otin ystäväni, joka menee naimisiin tulevana kesänä. Olen saanut kunnian leipoa hääjuhlaan kakut, joten odotin inspiraatiota etenkin kakun maun ja koristelun suhteen.
Ja odotukseni enemmän kuin ylittyi. Maisteltavaksi tarjottiin kuutta erilaista kakkua kahvin ja kuivan proseccon kera. Kakkujen mauista löytyi sekä rohkeampia, että perinteisempiä yhdistelmiä. Suosikikseni nousi perinteisempi Milk Chocolate-kakku, joka sisältää maitosuklaamoussea ja karviaismarja-cremeauxia rukiisella keksipohjalla. Karviaismarjan kirpeys sopii täydellisesti makean suklaan pariksi. Toinen suosikkini oli ylellinen Champagne, joka nimensä mukaan sisältää samppanjamoussea, mansikka-cremeauxia ja mansikkakompottia sitruunaisella mantelipohjalla. Yksi eniten odottamani, ja uskaliain makuyhdistelmä oli Pineapple-Coconut-kakussa, joka sisälsi ananasmoussea ja mustapippurikreemiä kookos-marenkipohjalla.
Ilta oli aivan ihana, ja suosittelen iltaan osallistumista jokaiselle kakuista ja herkuttelusta kiinnostuneille. Missään tapauksessa ei tarvitse olla naimisiin menossa, vaan voit hyvin ottaa mukaan hyvät ystäväsi ja nauttia herkullisesta illasta uusia inspiraatioita saaden. Hääkakku-tastingin hintakaan ei päätä huimaa: osallistumismaksu on 10 euroa ja kuohuviinin kanssa 14 euroa.Tekstiä kirjoittaessa kaikki Fazerin hääkakku-tasting illat olivat täynnä, mutta voit seurata mahdollisia paikkojen vapautumista Fazerin sivuilta, täältä.

Toivottavasti lisää tastin-iltoja järjestetään vielä. 
Suosittelen jokaiselle. Nam! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ❤