tiistai 14. tammikuuta 2014

Haku Koko Suomi Leipoo-kisaan alkoi!

Moikka ihanat leivonnasta innostuneet lukijani.
Halusin tulla muistuttamaan teitä tästä mahtavasta asiasta: Koko Suomi Leipoo- ohjelmasta kuvataan ensi kesänä toinen kausi, ja hakuaika ohjelmaan on alkanut!

Voin suositella ohjelmaan hakemista koko sydämestäni. Kisaan osallistuminen oli niin opettavaista, ja yksi elämäni upeimmista kokemuksista. Lisää ajatuksiani kisaan osallistumisesta voit lukea lokakuun päivityksestäni täältä.

Ja itse kilpailuun voit hakea maikkarin sivuilta: Hae mukaan Koko Suomi Leipoo- ohjelmaan.
(Ja itkuhan mulla taas tuli, kun tuon mainospätkän katsoin)

Kuinka moni teistä jo tässä vaiheessa uskaltaa myöntää lähettävänsä/ lähettäneensä hakemuksen?
Oikein paljon peukkuja kaikille hakuprosessiin. Älkää empikö hakemista. Hakematta jättäminen harmittaisi vaan niin paljon!

                                                                             ❤: Sanna
4 kommenttia:

 1. Katson ohjelmaa mielelläni, mutta en uskalla hakea siihen. En pystyis kameroiden edessä tekemään yhtään mitään ja kun on kiirekin vielä :) Tosi kiva ohjelma se on ja aion taatusti katsoa uudenkin kauden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse aion myös ehdottomasti olla tv:n ääressä seuraavan kauden alkaessa :)

   Poista
 2. Ohjelmaa oli todella ihana katsoa, mutta itse en taida uskaltaa hakea mukaan. Se kiire ja ne kamerat eivät ole mun juttu. Toisaalta olen sen verran utelias, että tekisi mieli koittaa miten pärjäisi tuossa tilanteessa. Mutta tärvelisin leivokseni varmaan heti ensimetreillä ja tippuisin samantein.. Eli hakemisen jätän ehkä kuitenkin suosiolla muille ja saan rauhassa seurata ohjelmaa kotisohvalta ihaillen muiden toimintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö, höpö :D Ja se, että tippuu ensimmäisenä on varmasti harmittava tunne, mutta voin sanoa, että jos kilpailuun asti pääsee mukaan, saa mahtavan ikimuistoisen kokemuksen ja runsaasti itsevarmuutta. Eli hakemusta vaan rohkeasti sisään! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ❤