maanantai 27. lokakuuta 2014

Nutella-kerrosjälkkäri

Viime viikolla sain kotiini käymään ystäväni, joka voisi elää kahdella tuotteella: Nutellalla ja suklaalla.  Ei siis paljon tarvinut miettiä minkä makuista herkkua kahvin kanssa valmistaisin.

Juuri edellisenä päivänä olin ostanut uuden lasisen maljan, johon pystyin jo ostohetkellä kuvittelemaan jonkin herkullisen kerrosjälkiruuan josta voisi annostella annoksia pienempiin annosmaljoihin. Niinpä kahvipöydän herkuksi päätyi Nutella- kerrosjälkkäri. Her-kul-lis-ta!




Nutella-kerrosjälkkäri (noin 8 henkilölle)

Pohja
  • 300 g digestive-keksejä
  • 50 g voita
Täyte 1
  • 350 g Nutella suklaa-hasselpähkinälevitettä
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl hasselpähkinöitä
Täyte 2
  • 3 dl vispikermaa
  • 1 dl hasselpähkinöitä
  • 50 g maitosuklaata

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksimuruseos tarjoilukulhon pohjalle. Pehmennä tuorejuusto vatkaamalla ja sekoita joukkoon Nutella. Paahda hasselpähkinötä hetken ajan kuumalla pannulla, ja murskaa pähkinät pieneksi. Levitä seos keksimurun päälle. 
Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele se lopuksi Nutella-kerroksen päälle. Paahda ja pilko pähkinät pieneksi ja lisää pähkinämurut jälkkärin pintaan. Sulata suklaa ja koristele annos suklaaraidoin.






Parhaat jälkiruuat valmistuvat helposti ja ovat kaikessa yksinkertaisuudessa äärettömän hyviä.
Tämä on juuri sellainen.

Herkullista alkanutta viikkoa teille kaikille!

❤: Sanna

4 kommenttia:

  1. Hyvät hyssykät mikä herkku, lurpsis! Taidanpa tietää mitä siskoni saa synttäriyllätykseksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tämä on myös teidän mieleen ❤

      Poista
  2. Mahtava idea ja niin helppo! Pakko testata!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ❤