keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kokeilussa Click-Twist Brush

Sain yhteistyökumppaniltani Leivontatarvike Juhlavalta kokeiluun Rainbow Dustin uutuustuotteen Click-Twist Brush-kynän. Kyseessä on siis helppokäyttöinen elintarvikeväri-kynä jossa on sivellin tuotteen levitystä varten. Tuote toimii pyörittämällä kynän toisesta päästä, kunnes siveltimeen nousee nestemäistä väriä. Tämän jälkeen tuote on valmis käytettäväksi.
En tiedä mistä johtuen, mutta ennen tuotteen käyttöönottoa olin kuvitellut kynästä tulevan tomuväriä ja yllätyinkin kun kynän päästä käännettäessä siveltimestä tulikin nestemäistä väriä.
Tuotetta oli todella helppo levittää pehmeän sivellinpään ansiosta. Myös tuotteen annostelu oli helppoa -mitä enemmän väriä halusit, sitä useamman kerran kynän päästä tuli kääntää. Väri jäi kauniin metallisen hohtavaksi, ja itse tykästyin tuotteeseen kovasti. Itsellä kun on nestemäisten väriaineiden kanssa ollut se ongelma että kun purkin kerran avaa, saattaa reunoihin jäädä väriainetta ja seuraavalla kerralla onkin ongelmia purkin avaamisen kanssa. Tämän tuotteen kanssa sitä ongelmaa ei ole. Kunhan käytön jälkeen puhdistaa siveltimen paperilla ja laittaa korkin päälle, niin tämä on heti käyttövalmis seuraavaa kertaa varten.
Lisäksi näitä saa todella kauniissa ja hempeissä värisävyissä, joten eiköhän jokainen löydä sen itselleen sopivan värin kyseisestä tuotteesta.

Oletteko itse testanneet kyseistä tuotetta? Mitä te mieltä te olette tästä tuotteesta olleet?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ❤